Η Co E Best Cool Ltd, 19 χρόνια από την ίδρυση της, έχει καθιερωθεί πλέον σε μια από τις πιο γνωστές εταιρείες στον κλάδο σχεδιασμού εμπορίας και εγκατάστασης συστημάτων κλιματισμού. Η εταιρεία με την αποκλειστική συνεργασία που έχει με τους κορυφαίους κατασκευαστές κλιματιστικών Daikin, Μidea και AUX προσφέρει σωρεία λύσεων στο τομέα ψύξης αλλά και θέρμανσης και έχει να επιδείξει εκπληκτικά αποτελέσματα στην εξοικονόμηση ενεργείας σε κατοικίες.

Η εταιρεία σήμερα αναλαμβάνει εξολοκλήρου τις μηχανολογικές εγκαταστάσεις κατοικιών για ύδρευση, αποχέτευση, θέρμανση και κλιματισμό και τις μηχανολογικές εγκαταστάσεις εμπορικών εφαρμογών όπως καταστήματα και κτίρια γραφείων. Οι συνεργασίες μας με μεγάλους εμπορικούς οίκους ανά το παγκύπριο μας έχουν καθιερώσει σε μια από τις εταιρείες κλειδιά τόσο όσον αφορά την πώληση και εγκατάσταση κλιματιστικών συστημάτων αλλά και όσον αφορά την εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Η εταιρεία μας διαθέτει ένα δομημένο και αξιόπιστο σύστημα εξυπηρέτησης των πελατών της με ξεχωριστά τμήματα εγκαταστάσεων και συντηρήσεων αλλά και τμήμα έργου για τους εμπορικούς μας πελάτες τα οποία στελεχώνουν έμπειροι μηχανολόγοι μηχανικοί. Διαθέτει επίσης ξεχωριστά συνεργεία για εγκατάσταση, συντήρηση και ανταπόκριση σε βλάβες.

Η Co E Best Cool Ltd διαθέτει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα καταστήματα κλιματισμού στην Λευκωσία με επίδειξη προϊόντων σε κλιματιστικά διαιρούμενου τύπου τοίχου, χωστά και κασέτας, σε σύστημα VRV και στα συστήματα θέρμανσης Daikin Altherma.

Σήμερα η εταιρεία αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες επιλογές των καταναλωτών στον τομέα της προμηθείας και εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων με ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στα συστήματα net-metering για κατοικίες αλλά και σε συστήματα αυτοπαραγωγής για εταιρείες.

Η Co E Best Cool Ltd με ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών είναι σε θέση σήμερα να αναλάβει οποιοδήποτε έργο ανάλογης κλίμακας της ανατεθεί και να το φέρει σε πέρας με επιτυχία.

  • showroom1
  • showroom2
  • showroom3