Η Daikin έχει λάβει διακρίσεις από τους πιο αυστηρούς ελέγχους. Κάποιες από αυτές, είναι:

ceCE MARK. Tα μηχανήματα της DAIKIN πληρούν τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς εγγύησης ασφάλειας του προϊόντος.

 

 

 

 

euroventEUROVENT CERTIFIED PERMORMANCE. Αναφέρεται στην ποιότητα ασφάλειας, σχεδιασμού, ανάπτυξης, και κατασκευής και στις υπηρεσίες που σχετίζονται με το προϊόν.

 

 

 

politiki0Οι παραγωγικές λειτουργίες της Daikin βασίζονται στην Πολιτική Μηδενικής Αστοχίας, η οποία απαιτεί τη διεξαγωγή ελέγχων και δοκιμών από τους εργαζομένους στις γραμμές παραγωγής, σε προκαθορισμένα στάδια κατά τον κύκλο συναρμολόγησης. Η χρήση αξιόπιστων υλικών, με συνέπεια στην ποιότητα τους, έχει δώσει στη Daikin τη δυνατότητα να παράγει τελικά προϊόντα και συστήματα άριστης ποιότητας.

 

 

allergyUK Allergy Certificate. Τα μοντέλα της Daikin, έχουν τιμηθεί με την Πιστοποίηση αντι-αλλεργιογόνας τεχνολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

 

 

 

tuvΒραβείο TuV Good Design Award. Επίσημη επιβεβαίωση της αποδοτικότητας των συσκευών Daikin. Η μοναδική διάκριση για τον βιομηχανικό σχεδιασμό στην Ιαπωνία. Η Daikin έχει προταθεί και διακριθεί με το Βραβείο Καλού Σχεδιασμού για την εφαρμογή τεχνολογικών καινοτομιών στους απιονιστές της.

 

 

ecoΠεριβαλλοντική Συνείδηση

Αγοράζοντας ένα κλιματιστικό DAIKIN για το σπίτι σας, προστατεύετε το περιβάλλον. Κατά την κατασκευή του κλιματιστικού σας, λαμβάνουμε σοβαρά υπ’ όψην την κατανάλωση αειφόρου ενέργειας, καθώς και διεξοδικές μεθόδους ανακύκλωσης προϊόντων και μείωσης αποβλήτων. Η DAIKIN έχει υιοθετήσει πλήρως τις αρχές «οικολογικού σχεδιασμού» και περιορίζει, στο πλαίσιο αυτό, τη χρήση μολύβδου, υδραργύρου, καδμίου και άλλων βλαβερών για το περιβάλλον ουσιών.